BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
En stilling som uklassificeret-reservelæge på Regionshospitalet Hammel Neurocenter, HEM, er ledig til besættelse snarest muligt. Stillingen er på 37 timer pr. uge og løber 1 år.
Om stillingen
På RHN har vi i disse år stor opmærksomhed på at skabe karriereveje for neurofagligt interesserede læger, der gerne vil afprøve mulighederne inden for neurorehabilitering. Som reservelæge på RHN bliver du en del af et dynamisk uddannelses- og forskningsorienteret yngre læge-miljø, med neurologiske uddannelseslæger og et klinisk vejlederteam bestående af neurologiske og neurokirurgiske speciallæger.
De kliniske opgaver
Reservelægen vil gå stuegange, modtage nye patienter og indgå i et tværfagligt samarbejde omkring patienterne med sygeplejersker, terapeuter, logopæder, socialrådgivere og neuropsykologer. Rehabiliteringsarbejdet bygger på en helhedsorienteret tilgang til patienten og de pårørende, hvor patientinddragelse i egen rehabilitering er en væsentlig faktor.
Vi er ca. 17 læger fra forskellige specialer med tæt samarbejde og sparring vedrørende hinandens specialeområder. Under ansættelsen vil man som udgangspunkt være tilknyttet et enkelt afsnit af gangen, og det daglige arbejde vil foregå i tæt samarbejde med den speciallæge, som varetager forløbsansvaret for patienterne. I samarbejdet med speciallægen vil opgaverne blive fordelt i forhold til de faglige kompetencer, du har med i bagagen, individuel udvikling under ansættelsen samt dine interesser i takt med, at du får indsigt i det neurorehabiliterende felt.
Der vil hele tiden være stor opmærksomhed på, at der er sammenhæng mellem kompetencer, opgaver og din personlige kapacitet, da vi tror på at arbejdsglæde og tryghed i løsning af opgaverne er en forudsætning for trivsel og god opgaveløsning.
Der vil 8 uger i hvert semester være medicinstuderende i klinisk ophold. En del af de yngre lægers opgaver er at bidrage til at hjælpe de kommende kollegaer tilrette og give dem en positiv oplevelse under deres klinikophold i den specialiserede neurorehabilitering.
Stillingen omfatter vagtforpligtelse med erfaren speciallæge som bagvagt, når tilstrækkelige kompetencer er opnået.
Forskningsopgaven på Hammel Neurocenter
Som højtspecialiseret Neurorehabiliteringshospital og Universitetsklinik under AU er der som en naturlig ting på RHN en stor forskningsaktivitet med tværfaglig, herunder lægefaglig, deltagelse. Skønt der i den aktuelle stilling ikke er afsat tid til sammenhængende forskning, er der rig mulighed for snuse til forskning og gøre sig bekendt med det lægefaglige forskningsfelt indenfor Neurorehabilitering. For den rette ansøger vil der på baggrund af en relevant forsknings-ide og forskningsambition være mulighed for at starte en proces med udformning af en projektbeskrivelse samt en fundraising-proces.
Forskningsaktiviteten eller projektbeskrivelsen skal tage udgangspunkt i patientgruppen på RHN og i størst muligt omfang være kliniknært. Der vil være mulighed for tæt sparring med kliniske- og forskningserfarne kollegaer i processen.
Om Regionshospitalet Hammel Neurocenter
Regionshospitalet Hammel Neurocenter behandler patienter med svær erhvervet hjerneskade (eksempelvis apopleksi, traumer, hjerneblødninger mv.).
Neurocentret er udpeget af Sundhedsstyrelsen til at varetage den højtspecialiserede neurorehabilitering i Vestdanmark, med et patientgrundlag på ca. 3 mio.
Neurocentret er faglig ansvarlig for neurorehabiliteringssenge i Hammel - 76 sengepladser, Skive - 27 sengepladser, Lemvig - 13 sengepladser og Silkeborg - 6 sengepladser. På Regionshospitalet Silkeborg er Neurocentret tilknyttet Intensiv Afsnit, her kan patienter i respirator modtages til tidlig neurorehabilitering.
Regionshospitalet Hammel Neurocenter er opbygget med i 4 subspecialer: Subspeciale for tidlig neurorehabilitering, kognitiv subspeciale, sensomotorisk subspeciale, subspeciale for Børn og Unge med tilhørende klinikker.
Neurocentret har ca. 600 medarbejdere, 17 faggrupper og 10 afsnit. Neurocentret er en universitetsklinik med 1 professor og omkring 10 ph.d.-studerende under Aarhus Universitet. Dertil er der et Uddannelsescentret, der afholder en del kurser i emner vedrørende neurorehabilitering, samt et Videnscenter, der samler kvalificerer og formidler neurofaglig viden.
Læs mere om Regionshospitalet Hammel Neurocenter på www.hammelneurocenter.dk og på www.neurocenter.dk, sidstnævnte indeholder oplysninger om den faglige del af Regionshospitalet Hammel Neurocenter.
Særligt om ledelsesforhold
Centerledelsen udgøres af cheflæge, chefsygeplejerske og chefterapeut. Regionshospitalet Hammel Neurocenter har en ledelsesstruktur, hvor der er gennemført en vidtgående decentralisering af ansvar og kompetence. Der udøves værdibaseret ledelse kombineret med fokus på dialog, involvering, decentralisering og resultater
Om Hospitalsenhed Midt
Hospitalsenhed Midt omfatter de 4 Regionshospitaler Viborg, Silkeborg, Hammel Neurocenter og Skive og har ca. 4.200 medarbejdere samt et budget på 2,4 mia. kr. årligt.
De fire regionshospitaler danner tilsammen en hospitalsenhed, der har en stærk faglig profil og er i kraft af specialernes kompleksitet og bredde en af de bredest specialiserede hospitalsenheder i Jylland.
Se nærmere om Hospitalsenhed Midt på www.hospitalsenhedmidt.dk
Om løn- og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst på området.
Med henvisning til Lov om indhentelse af børneattest i forbindelse med ansættelse af personale m.v., vil der blive indhentet børneattest i forbindelse med eventuel ansættelse.
Ansættelsen sker i Region Midtjylland med tjeneste indtil videre ved Hospitalsenhed Midt, Regionshospitalet Hammel Neurocenter.
Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til:
Cheflæge Kåre Severinsen på tlf. 2636 8600/ 7841 9001
Din ansøgning
Ansøgningen skal være os i hænde den 6. juli 2023 med dokumentation for uddannelse, speciallægeuddannelse, tidligere beskæftigelse m.v. samt skema til bedømmelse af lægefaglige kompetencer for ansøger til stilling som speciallæge i Region Midtjylland.
Samtaler forventes afholdt uge 28 2023.
Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling.
Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret.
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Randers Kommune
-Virksomheden tilbyder:
Tidsbegrænset ansættelse: fuldtid
-Arbejdsgiver:
Region Midtjylland, Voldbyvej 15, 8450 Hammel
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 06-07-2023; - ansøgningsfristen er overskredet
Ved skriftlig henvendelse: https://midtjob.dk/ad/reservelaegestilling-pa-regionshospitalet-hammel-neurocenter-rhn/84nztv/da
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5858487