Ugens bolig i Thorsø

Profilbillede
dato

PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED EJENDOMSMÆGLERFIRMAET JOHN FRANDSEN

Violvej 12, 8881 Thorsø

En af byens bedste beliggenheder
Villaen her på Violvej 12 byder på en lang række kvaliteter, som er svære ikke at forelske sig i allerede ved første øjekast – her venter bl.a. et boligareal på 198 kvadratmeter, en stilren og funktionel indretning, en imponerende grund på 1.696 kvadratmeter samt en idyllisk beliggenhed i 1. parket til langstrakte, grønne vidder.  

Listen over kvaliteter er lang, og dette er blot et lille uddrag. Villaen fremstår flot og velholdt ude såvel som inde. Samtidig sikrer de mange kvadratmeter, at hjemmet er egnet til store familier og sammenbragte familier såvel som jer, der blot ønsker god plads at boltre jer på; foruden de 203 boligkvadratmeter venter nemlig også et rummeligt og anvendeligt kælderrum på yderligere 40 kvadratmeter, som fremstår så flot som boligstandard og med gulvvarme. Hjemmet er indrettet med en lys og tidløs indretning.

Villaen ligger på en stor matrikel, hvor der er god plads til et dejligt udeliv. Foruden carport, multirum og et stort græsareal venter også en stor og vindafskærmet terrasse, som vender perfekt mod syd og vest. Og det bedste ved det hele er den naturskønne placering, som virkelig kan fornemmes på matriklen. Som prikken over i’et venter en skøn beliggenhed med kort afstand til alle byens faciliteter såvel som naturstien lige ved siden af grunden.

Vi kunne fortsætte i en evighed, men vil I ikke hellere med på en fremvisning?

Se flere billeder af boligen her 

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: John Frandsen Thorsø