Sus kunne ikke slippe jobbet på ældrecenter

Foto: Randers Kommune.
dato

Sus Anne Melin Knudsen har haft en lang karriere på Fårup Ældrecenter, først som kokkepige, derefter som social- og sundhedsassistent.

Efter pensioneringen valgte hun at fortsætte som frivillig, hvor hun bidrager med forskellige aktiviteter, herunder stolegymnastik. Hun er også formand for Husets Venner, der arrangerer aktiviteter for centrets beboere.

Sus Anne Melin Knudsen understreger, at det at være frivillig giver hende en følelse af fortsat at være nødvendig og gøre en forskel. Hun mener, at det er vigtigt for beboerne at føle sig som en del af lokalsamfundet, og det er her, de frivillige spiller en stor rolle.

Fårup Ældrecenter er kendt for sit aktive miljø, med aktiviteter som suppeaftener, banko, keramik og årstidsfester. Centret har også et tæt samarbejde med lokalsamfundet, herunder skoler.

Hvis du er interesseret i at blive frivillig på et ældrecenter, opfordres du til at kontakte lederen af dit lokale ældrecenter eller en frivilligkoordinator for at høre mere om dine muligheder.

Læs mere her: https://www.randers.dk/nyheder/sus-kunne-ikke-slippe-jobbet-paa-aeldrecenter/
Kilde: Randers Kommune