Østjyllands Politi: Seneste nyt fra Thorsø - onsdag den 10. marts

Profilbillede
dato

Thorsø er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Grundlovsforhør i Retten i Aarhus kl. 10.00

Østjyllands Politi fremstiller onsdag kl. 10.00 i Retten i Aarhus en 21-årig mand, der sigtes for besiddelse af skydevåben, idet hans DNA blev fundet på en skarpladt revolver, som en 23-årig mand blev fundet i besiddelse af den 19. januar. Den 23-årige mand sidder allerede varetægtsfængslet i sagen.

Anklagemyndigheden vil anmode om dørlukning i sagen, hvorfor der ikke kan oplyses yderligere.

**

 

Indbrudstyv med flere tyverier på samvittigheden

Natten til onsdag kl. 03.30 gik der en alarm i en butik på Houmeden i Randers C, og der blev straks sendt to patruljer, der, ved ankom til stedet, kunne konstatere, at der var knust en rude i butikkens facade, men betjentene kunne ikke umiddelbart se nogen personer inde i butikken.

Butikkens indehaver ankom til stedet og viste betjentene videoovervågningen, hvor de kunne se, en mand gå rundt i butikken. Signalementet af manden blev sendt rundt til de øvrige patruljer, og kort efter fik en anden patrulje på Burchesgade øje på en mand, der passede på signalementet, og den 40-årige mand blev anholdt og sigtet for indbruddet.

I forbindelse med visitation af manden blev han fundet i besiddelse af et større pengebeløb, som han erkendte at have stjålet fra kassen i butikken.

Det viste sig i øvrigt, at den samme mand tirsdag eftermiddag var blevet sigtet for to butikstyverier i Randers. Kl. 15.22 blev han tilbageholdt af en butiksvagt, fordi han havde stjålet et headset hos Yousee i Brødregade og en jakke fra Tøjeksperten i Slotsgade.

**

 

Færdselsindsats i Odder

Østjyllands Politis færdselsafdeling var tirsdag eftermiddag i Odder og lave færdselskontrol i og omkring Odder by. Færdselsfolkene havde særligt fokus på knallerter og kom hjem med 12 sager ialt.

5 knallerter, hvor der var foretaget konstruktive ændringer - heraf blev 1 knallert beslaglagt
2 overtrædelser af registreringsbekendtgørelsen
1 manglende forsikring
1 brug af håndholdt mobiltelefon
1 kørsel uden førerret
1 forkert lygteføring
1 overladelse af førerret til en person uden kørekort

**

 

Havde kniv i lommen og modstand mod politiet

Tirsdag kl. 14.56 blev Østjyllands Politi kaldt til værestedet i Jægergårdsgade i Aarhus, hvor to personer havde været oppe at slås. Da politiet ankom til stedet, var slåskampen forbi, men de to mænd, der havde været oppe at slås blev udpeget for betjentene.

Den ene part, en 33-årig mand, ville gerne tale med politiet, men ønskede ikke at anmelde noget. Han kunne dog oplyse, at den anden part, der på ingen måde ønskede at tale med politiet, skulle være i besiddelse af en kniv.

Efter lidt tid lykkedes det betjentene at få identificeret den anden part som værende en 55-årig mand. Men da han fik besked på, at politiet ville visitere ham for at få afklaret, om det var korrekt, at han var i besiddelse af en kniv, strittede han voldsomt imod, og det endte med, at betjentene måtte anholde ham og lægge ham i håndjern.

Betjentene fandt efterfølgende en kniv i mandens ene bukselomme, og han blev derfor sigtet for overtrædelse af knivloven samt for at lægge hindringer i vejen for politiets arbejde.

**

 

Færdsel

Tirsdag kl. 17.59 blev en 31-årig mandlig bilist sigtet for kørsel uden førerret, da han blev standset af en patrulje på Dragonvej i Randers.

Tirsdag kl. 19.05 skete der et færdselsuheld på Torvet i Thorsø. En 73-årig mandlig bilist svingede til venstre og ramte en knallert, der blev ført af en 14-årig dreng. Drengen blev efterfølgende kørt til undersøgelse på skadestuen, men var ikke umiddelbart kommet alvorligt til skade.

Tirsdag kl. 19.10 skete der et færdselsuheld på Grenåvej i Randers SØ. En 54-årig mandlig lastbilchauffør kom kørende ad Grenåvej mod vest, da han pludselig fik højre hjulsæt ud i rabatten, så lastbilen sank ned og knækkede flere træer samt ødelagde et plankeværk ind mod et hus. Der skete kun mindre materiel skade og lastbilchaufføren og husejeren fandt selv ud af at udveksle forsikringsoplysninger med henblik på erstatning for det ødelagte plankeværk.

Tirsdag kl. 20.43 blev en 29-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Viengevej i Risskov.

**

 

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt fem indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds.

  • På Marselis Boulevard i Aarhus C begået tirsdag den 9/3 mellem kl. 06.30 og kl. 15.22
  • På Solbjerg Hovedgade i Solbjerg begået tirsdag den 9/3 mellem kl. 06.45 og kl. 15.45
  • På Tværvej i Pindstrup, Ryomgård begået mellem søndag den 7/3 kl. 20.00 og mandag den 8/3 kl. 08.00
  • På Gammel Hobrovej i Randers NV begået mellem fredag den 26/2 kl. 14.45 og mandag den 1/3 kl. 07.00
  • På Vikærsvej i Risskov begået mellem fredag den 5/3 og tirsdag den 9/3 kl. 08.30
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi