Naturcenter klar med 2024-program

Foto: Randers Kommune.
dato

Randers Naturcenter byder på en bred vifte af aktiviteter for hele familien i 2024. Sæsonen starter den 6. april med 'Åbne Lørdag', hvor man kan låne udstyr til at udforske naturen, tænde bål og grille, eller købe et pandekage-kit.

Der er også mulighed for at låne kikkert, kort og fuglebog og tage på naturekspedition i området omkring naturcenteret. Naturcentret har også planlagt flere ture ud i naturen, herunder til Nordre Fælled, Fladbro og Udbyhøj Lystbådehavn.

Naturcenterets to handicapbåde, Isfuglen og Guldsmeden, forventes at være klar til sommer med nye elmotorer. De vil blive brugt til særlige sejlture på Gudenåen, hvor man kan opleve roen og dyrelivet. Derudover er der også de populære sommerferieaktiviteter, Mors Dag-arrangement, Lyserød Lørdag, aktiviteter i efterårsferien og Det Grønne Juleværksted.

Randers Naturcenter har også en række workshops og foredragsarrangementer på programmet. Besøg på naturcenteret er også et tilbud til alle institutioner, skoler eller andre grupper i Randers Kommune, som har lyst til at tilbringe en grøn dag på stedet.


https://www.randers.dk/nyheder/naturcenter-klar-med-2024-program/
Kilde: Randers Kommune